Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

SALAM KEMERDEKAAN MALAYSIA KE 58

SALAM KEMERDEKAAN MALAYSIA KE 58
SALAM KEMERDEKAAN MALAYSIA KE 58

Monday, 2 March 2015

Lenovo P90 kapasiti lebih besar


Lenovo P90 kapasiti lebih besar

28 Februari 2015 8:42 PM
Lenovo P90, siri peranti Lenovo merupakan antara telefon pintar terkenal di Malaysia dan kini Lenovo setapak ke hadapan dengan memperkenalkan beberapa model baharu antaranya Lenovo P90.

Sebuah telefon pintar dengan bateri berkapasiti besar bagi memastikan anda mempunyai kuasa bateri yang lebih dari mencukupi untuk penggunaan sepanjang hari. Lenovo P90 turut dilengkapi dengan beberapa spesifikasi lain.

Jika dilihat dari segi spesifikasi, ia mempunyai segala perkara yang anda mahukan, kamera utama 13 megapiksel, pemproses yang mantap, saiz skrin yang ideal, ram yang mencukupi termasuk sambungan LTE. Namun apa yang sedikit mengecewakan, Lenovo masih mengekalkan sistem operasi Android 4.4 Kit Kat di saat pengeluar lain mula mengggunakan Android 5.0 Lollipop sebagai sistem operasi utama mereka.

Menyentuh mengenai harga serta tarikh jualan rasmi, masih tiada maklumat yang dikongsikan oleh pihak Lenovo buat masa ini.

Spesifikasi:

- 5.5-inch IPS 1920×1080 resolution (400ppi)

- 1.8GHz quad-core 64-bit Intel Atom Z3560 processor

- Intel 5-mode XMM 7262 modem

- 2GB of RAM

- 32GB memori dalaman

- 4000mAh battery

- Kamera utama 13MP + OIS, 5MP
 di hadapan.

- Sambungan 4G LTE

- 156g, 8.5mm

- Pilihan warna: Pearl White,
 Onyx Black, Lava Red

- Android 4.4 KitKat

- See more at: http://www.utusan.com.my/sains-teknologi/gajet/lenovo-p90-i-kapasiti-lebih-besar-i-1.64735#sthash.nCiql07V.dpuf


1 comment:

IBU HAYATI said...

Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINISaya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI