Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

SALAM KEMERDEKAAN MALAYSIA KE 58

SALAM KEMERDEKAAN MALAYSIA KE 58
SALAM KEMERDEKAAN MALAYSIA KE 58

Wednesday, 25 February 2015

LIWAT : Keluarga Anwar kemuka permohonan pengampunan Diraja

SELASA, 24 FEBRUARI 2015 @ 6:08 PM

KALAU TAK LIWAT KENAPA NAK MINTA PENGAMPUNAN DIRAJA?


Presiden PKR, Datin Seri Wan Azizah Wan Ismail. - Foto Mohamad Shahril Badri Saali

KUALA LUMPUR: Keluarga Datuk Seri Anwar Ibrahim mengemukakan permohonan bagi mendapatkan pengampunan Yang di-Pertuan Agong berhubung sabitan kes liwat beliau.

Perkara ini disahkan oleh pihak Istana Negara kepada BERNAMA sebentar tadi.

Permohonan itu dikemukakan isteri beliau yang juga Presiden PKR, Datin Seri Wan Azizah Wan Ismail yang hadir di Istana Negara bersama beberapa anaknya hari ini.

Hari ini adalah hari terakhir untuk Anwar mengemukakan permohonan pengampunan Diraja susulan keputusan Mahkamah Persekutuan menolak rayuan beliau pada 10 Februari lalu bagi mengenepikan sabitan kesalahan meliwat bekas pembantunya, Saiful Bahari Azlan pada 2008.

Mahkamah Persekutuan juga mengekalkan hukuman penjara lima tahun yang dijatuhi Mahkamah Rayuan.

Ketua Pembangkang itu akan kehilangan kelayakan sebagai Ahli Parlimen Permatang Pauh jika tidak mengemukakan permohonan untuk pengampunan diraja itu.

Sementara itu, beberapa pemimpin PKR dilaporkan berkata tindakan mengemukakan permohonan pengampunan itu bukan keputusan parti.

Anwar sebelum ini dikatakan tidak akan mengemukakan permohonan pengampunan itu untuk menunjukkan bahawa beliau tidak bersalah.

1 comment:

IBU HAYATI said...

Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINISaya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI