Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

SALAM KEMERDEKAAN MALAYSIA KE 58

SALAM KEMERDEKAAN MALAYSIA KE 58
SALAM KEMERDEKAAN MALAYSIA KE 58

Thursday, 5 February 2015

ALC : JDT benam Bengaluru FC 2-1; mara pusingan kedua

RABU, 4 FEBRUARI 2015 @ 11:29 PM


PEMAIN JDT, Chanthuru Suppiah meraikan jaringannya selepas meletakkan pasukannya kembali di hadapan pada perlawanan pusingan kelayakan pertama Liga Juara-Juara Asia 2015 di Stadium Tan Sri Hassan Yunos, Larkin, Johor Bahru sebentar tadi. JDT tundukkan Bengaluru FC 2-1. - Foto Mohd Azren Jamaludin

JOHOR BAHRU: Johor Darul Ta'zim (JDT) berjaya mara ke pusingan kelayakan kedua Liga Juara-Juara Asia (ACL) selepas menewaskan Bengaluru FC 2-1, malam ini.

Gol kemenangan pasukan tuan rumah hadir menerusi S Chanthuru pada minit ke-97 masa tambahan di Stadium Tan Sri Hassan Yunos di Larkin.

Terdahulu kedua-dua pasukan terikat 1-1 selepas tamat 90 minit permainan kelayakan pusingan pertama untuk mengheret perlawanan itu ke masa tambahan.Pemain JDT, Hariss Harun meraikan jaringannya bersama rakan sepasukan pada perlawanan pusingan kelayakan kedua Liga Juara-Juara Asia (ACL) di Stadium Tan Sri Hassan Yunos, Larkin Johor Bahru malam ini. - Foto Mohd Azren Jamaludin

JDT mendahului pada minit ke-47 hasil jaringan Hariss Harun tapi Eugeneson Lyngdoh menyamakan kedudukan untuk Bengaluru pada minit ke-89.

Dalam perlawanan kelayakan pusingan kedua, JDT akan menentang juara Piala FA Thailand, Bangkok Glass FC di tempat lawan Selasa ini.


No comments: